4 naturlige hjem retsmidler til at lindre smerten for solskoldning

På nogle tid eller andet, vi har alle oplevet effekten af solskoldning-det være sig en lys brænde eller en mere tung brænde.

Selvom brodden af beklagelse af utilstrækkelig beskyttelse (fra UV-eksponering) kan være et fremragende incitament til at planlægge mere omhyggeligt “fremtidige” gange, er det lidt hjælp i beroligende den umiddelbare fysiske sting (dvs. smerter) ledsager solskoldning.

Men hvis du ‘har’ fundet dig selv at have brugt lidt for meget tid i solen, – her er 4 naturlige hjem retsmidler til at lette smerten for solskoldning, og bistå i kroppens helbredende proces:

1. køle mælken komprimerer:-fedt og mælkesyre syrer i mælk er kendt for at have beroligende kvaliteter for solskoldet hud. Sættetid en blød klud eller bomuld gaze i cool sødmælk, og dup forsigtigt på den forbrændte hud. Gør dette i omkring 20 minutter, og følge ved at skylle med koldt vand. (På grund af betydningen af den mælk fedtindhold, det er vigtigt at sødmælk anvendes i denne behandling).

2. cool, Sukkerfrit te:-tannin i te er den aktive ingrediens her, som hjælper med at berolige og lindre nogle af ubehag af solskoldet hud. Slosh de ramte områder med en blød svamp eller vaskeklud efter brygning en stor kande te, og gør det muligt at køle helt af. Som med eddike (4), kan du også udfylde en sprayflaske og spray te direkte på huden. Og må ikke smide de brugte (cool) teposer. Disse er især godt for følsomme områder omkring øjnene-skal du blot placere teposer over øjnene hvis de føler, varmt og træt. (Hvis du har ‘ St. John’s Wort’, overveje ved hjælp af dette, da det indeholder kølende egenskaber, som kan hjælpe tone ned nogle af varmen i din hud, samt beroligende nerveender beskadiget af solskoldning).

3. Aloe Vera: – Aloe Vera er almindeligt anvendt til behandling af solskoldning. Samt at give beroligende lindring, kan det også hjælpe i helingsprocessen. Anvendelse på de berørte områder efter behov. Selvom gel udvindes direkte fra en aloe Vera plante fungerer bedst, hvis du ikke har adgang til en, du kan bruge en «over the counter» Aloe Vera creme, der indeholder gel. For at være effektiv, netop sikre, at cremen indeholder en høj koncentration af Aloe Vera, end det vand eller andre løsninger.

4. vand: – når de udsættes for solen, din krop mister vand og væsentlige kroppen salte. Dehydrering opstår, når kroppen mister for meget væske, og begynder at opsuget væske fra blodet og andre kropsvæv. For at undgå konsekvenserne af dehydrering, øge deres væskeindtagelse for at sikre dig tilstrækkeligt re-hydrat din krop til optimal nyttiggørelse og sundhed.

Solskoldning bør naturligvis undgås om muligt–især da det er negative virkninger ikke kun omfatter skader på huden, men også en øget risiko for hudkræft. Forebyggelse og beskyttelse bør altid betragtes som den bedste behandling for solskoldning, og vil hjælpe med at sikre din optimale langsigtede sundhed!

Ansvarsfraskrivelse: Disse er hjem afhjælpe tips kun, og bør ikke erstatte din almindelige sundhedspleje udbyder. Hvis du er i tvivl når som helst i forhold til din solskoldning, venligst søge passende sundhedspleje bistand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.