Den bedste artikel marketing strategier

For nogen tid nu artikel marketing-strategier har været en stor gratis markedsføring metode, ved at indsende dine artikler til artiklen mapper får du et gratis link tilbage til dit websted. Som igen kan hjælpe dig med rang bedre for dine søgemaskiner og også muligheden af den person, der læser denne artikel vil klikke på dit link.

Skrive en god ressource box er afgørende, hvis du ønsker at få en bedre klikke gennem sats på dine links. Det er også muligt, at din artikel kan få samlet op af andre web mastere til e-tidsskrifter, blogs, nyhedsbreve og andre web-sites. Så skrive gode artikler er nøglen til at få denne form for eksponering.

Når du skriver artikler til at indsende til gratis mapper, fokusere på nøgleordene. En god nøgleordet procentdel af 4-6% vil gøre din artikel meget mere gunstig for søgemaskiner, til gengæld får du mange flere læsere og muligvis flere klik på dine links i ressource boksen.

En hel bog kunne være skrevet på forskellige måder at markedsføre din hjemmeside. Jeg mener virkelig, gratis artikel marketing er langt den bedste bang for din sorteper. Den eneste ulempe ved at indsende artikler er det kan være en meget langsom proces. I gennemsnit, efter at skrive din artikel vil det normalt tager ca. 15 minutter at tilmelde dig til en mappe og Send din artikel. Så gør alt dette manuelt er ikke en mulighed hvis du ønsker reelle resultater.

Jeg vil anbefale indsendelse til fem af toppen ranking mapper manuelt, og ved hjælp af automatisk artikel indsendelse software til at sende til resten. Dette sparer dig et ton af tid. Du kan afhente nogle store fri software på PLRProStore.com. Dette vil få arbejdet gjort.

Jeg vil anbefale indsende mindst en artikel ugentligt til toppen artiklen mapper og med din automatiske artikel indsendelse software. Hvis du holder det på en regelmæssig basis, kan du se dit websted vokser i rang over en skjorte periode. Bare holde på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.