Fordele og ulemper ved forbrugslån

Når du optager et sms-lån online, så er det ikke altid let at overskue hvilke fordele og ulemper, der findes ved netop disse lån. Det er heller ikke alle der orker at læse omkring dem, som egentlig bare har brug for pengene lige nu og her, jeg vil komme med både fordele og ulemper ved at man optager et sms-lån, mange tror kun der er ulemper ved at tage et lån online, det passer nemlig ikke da der også finde rigtig fine fordele ved dem. I samarbejde med kviklanet.dk.

Hvad er et forbrugslån

Et forbrugslån er et lån man tager online, de er også bedre kendt som kviklån, mikrolån, sms-lån, privatlån, og hurtige lån. Det er ganske enkelt lån som man optager online, de er meget populære at tage, da man ikke skal i menneskelig kontakt. Det går meget hurtigere end et lån igennem din bank, du skal ikke stille nogen form for sikkerhed, de spørger dig ikke efter hvad du skal bruge dine lånte penge på, der vil ikke blive stillet nogen form for spørgsmål. Et forbrugslån er typisk et mindre lån på 10.000 – 50.000 kr. dog er det også muligt at låne større beløb, mange benytter sig af at låne igennem et onlinefirma da man vil blive afvist igennem banken, da banken stiller meget højere krav til at man kan låne, der er meget få krav som skal overholdes ved et firma som tilbyder sms-lån.

Fordele

  • Hurtigt
  • Nemt
  • Ingen sikkerhed

Det er hurtigt at optage et forbrugslån online, det går meget hurtigere end et lån igennem banken, du har typisk dine penge på kontoen, inden for et par timer du er blevet godkendt. Dette er en kæmpe fordel for dem som ikke orker at vente på at din bankrådgiver godkender dit lån, som kan tage flere dage før det bliver en realitet. Der er næsten ikke noget lettere end at ansøge om et sms-lån, det tager 5 min at udfylde de informationer som det kræver for at ansøge, så kører det automatiske system dig igennem deres database, hvis de ikke støder på nogle problemer, bliver du godkendt. Når du vil optage et sms-lån online, så kræver de forskellige lånevirksomheder ingen form for sikkerhed, for at du kan blive godkendt til at låne. Dog hvis du står i RKI, skal du ofte stille med en kautionist for at du kan blive godkendt.

Ulemper

  • Renter
  • Gebyrer

En af de ulemper der er ved at optage et forbrugslån online, er de renter som de kører efter, er meget højere end de er, hvis du søgte et lån igennem din bank, det er her de mange virksomheder tjener deres penge. En anden ting er de gebyrer der er på mange af deres lån, ofte er renterne lave mens der er et månedligt gebyr på som ikke ændrer sig, dette kan hurtigt gøre dit lån dyrere end, hvis renten var højere og gebyret var lavt sat.