Hvad har du brug at oprette din egen home-entertainment system?

Så hvis du har besluttet, at du ønsker at tage springet og installere et home entertainment-system i dit hus, præcist hvad udstyr bør du få? Dette kan være kompliceret, især når det kommer til at koble det hele op, men så længe du gøre lidt forskning, før du køber noget du bør bøde.

Den første ting du behøver er din ‘skærm’: det vil sige enten et TV eller en projektor. For de fleste mennesker, et stort plasma eller LCD TV vil sandsynligvis være bedst-ægte entusiaster vil måske prøve en projektor, men de har tendens til at have alle mulige problemer, ikke mindst som er at finde en stor nok mur og tømme nok til at projicere på effektivt.

Den næste ting du behøver er DVD-afspiller, som bør være en høj kvalitet model, ikke en billig en fra supermarkedet. Du tror måske, at alle DVD-afspillere blev skabt lige, når det kommer til billede og lydkvalitet, men der er bare ikke sandt-der er en bemærkelsesværdig forskel i kvalitet, når det kommer til high-end modeller.

Du vil også ønsker et surroundlydsystem, at gøre det synes som om lyden er fylde rummet og kommer fra alle retninger. Der er næsten ingen grænser for hvor meget du kan bruge på lyd, så ikke gå alt for langt overbord-holde sig til en rimelig grundlæggende surround sound konfiguration, i stedet for at få en meget high-end, der kræver at du montere højttalere over hele dit værelse i stort tal.

Endelig, dum som det lyder måske, en meget vigtig del af dit udstyr er de kabler, som du bruger til at tilslutte den alle sammen. Billige kabler vil medføre, at nogle af billede og lyd kvalitet vil gå tabt i transmission mellem de forskellige enheder, mens bedre kvalitetskabler vil producere en bemærkelsesværdig forskel. Igen, ikke går for langt og tilbringe latterlige beløb på golden kabler, men ikke sjuske med det heller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.