Online sammenligning Shopping gjort endnu nemmere

Jane er en værdi bevidste shopper. Hun er altid på udkig for at sammenligne priser før du køber et produkt. En dag, går hun ind i en lokal forhandler prissætning digitale kameraer. Hun skriver ned flere kamera Modelnumre, så hun kan gå online senere samme aften for at se om hun kan finde det billigere andre steder. Senere samme aften, Jane tilbringer to eller tre timer at surfe på internettet før hun finder kameraet hun kan lide til den pris, hun er villig til at betale.

Lyder det bekendt?

Tænk hvis Jane kunne bare ringe til et telefonnummer, punch i UPC-kode af kameraet, og vent et par sekunder, mens en database søger på internettet for at sammenligne priser for hende. Forestil dig, hvis hun så kunne købe kameraet lige der på stedet. Lyder som en fremtidens teknologiske fremskridt, ikke sandt? Ikke helt i fremtiden; Det er allerede her.

Online shopping har gjort det lettere for forbrugerne at få, hvad de vil, når de ønsker det til de priser, de ønsker. Hver store mursten og mørtel forhandler nu har en tilstedeværelse online ikke herunder de mindre, mere specialiserede detailhandlere placeret rundt omkring i verden. Det enorme opbud af online forhandlere kan dog gøre det vanskeligt for forbrugerne at finde de produkter, de er på udkig efter den mest overkommelige pris. Derudover har forbrugere ikke tid til at tilbringe timer foran deres computere vaskning på tværs af internettet på udkig efter produkter. Forbrugerne efterspørger en bedre, mere effektiv og mindre besværlig måde at sammenligne og købe produkter online. Frucall har optrappet til udfordringen og har indført en ny måde at sammenligne priser online.

Frucall er en ny, innovative service, der gør det muligt for forbrugerne at sammenligne produkterne online via deres mobiltelefoner. Dette lindrer den værdifulde tid forsøger at opnå det samme ved en computer. I dagens stadig mere forbundet verden har alle en mobiltelefon med dem på alle tidspunkter, hvilket gør Frucall service så attraktiv.

Her er hvordan Frucall virker. Kunder først tilmelde dig online for deres gratis konto. I deres profil gemmer de deres mobiltelefonnummer og valgfri kreditkortoplysninger. Derefter, når de er shopping i storcenteret, de blot kalder det gratis telefonnummer og type i UPC-kode af produktet af interesse. I sekunder returnerer tjenesten Frucall resultater og kunder kan vælge at købe produktet lige der på stedet, eller føje den til deres indkøbsvogn eller bogmærke det til senere gennemsyn. Det er så let.

På nuværende tidspunkt kun forespørgsler Frucall’s service Amazon.com, fordi det er i øjeblikket den eneste service, der tillader Web Services forespørgsler. Men det ændrer sig som ekstra online detailhandlere Tillad forespørgsler, Web-tjenester.

Evnen til at gøre online sammenligning shopping via en mobiltelefon er en fængslende koncept, hvis tiden er absolut inde. I en verden, hvor så mange af vores daglige aktiviteter udføres med en mobiltelefon, tager tjenesten Frucall sine kapaciteter et skridt videre. Hvis du er en travl forbruger, der værdier bekvemmeligheder og tjenester, der er nyttige i at spare dig tid, så er Frucall præcis, hvad du har brug for. Du har intet at tabe og alt at vinde ved hjælp af tjenesten Frucall.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *